Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Uthumporn, U."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 2, Pp 163-170 (2017)
This study started with the development of juice from sapodilla (Manilkara zapota L.) fruit. Among three formulations, sapodilla juice with the combination of 50% pure sapodilla juice, 25oBrix, and 0.40% of titratable acidity have gained the highest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/700e1b9268c14a3ea2b9fc908ab9db5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Publikováno v:
International Food Research Journal; Apr2024, Vol. 31 Issue 2, p398-416, 19p
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness March 2018 7(1):57-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing 2010 88(1):47-54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uthumporn, U.1 (AUTHOR) sapina@usm.my, Woo, W.L.1 (AUTHOR), Tajul, A.Y.1 (AUTHOR), Fazilah, A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. May2015, Vol. 13 Issue 2, p220-226. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.