Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Usual intakes"'
Autor:
Valerie Tarasuk, Didier Brassard
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 65, Pp 1-11 (2021)
Background: In Canada, regulatory changes have expanded marketing opportunities for voluntarily fortified products (VFPs), with micronutrient additions permitted at levels well in excess of human requirements. Objective: To examine how the consumptio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec48f478878641229e28016211b1b1e1
Autor:
Didier Brassard, Catherine Laramée, Véronique Provencher, Marie-Claude Vohl, Julie Robitaille, Simone Lemieux, Benoît Lamarche
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2019)
Abstract Background There is very limited knowledge on the magnitude to which foods with low nutritive value constitute the diet of adults from the province of Quebec. The extent to which these foods impact cardiometabolic risk is also poorly documen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac8c88521e46404e8fbec59cd3b49ccd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rhonda S. Sebastian, Marie T. Fanelli Kuczmarski, Joseph D. Goldman, Alanna J. Moshfegh, Alan B. Zonderman, Michele K. Evans
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 9; Pages: 1924
Despite research that suggests flavonoids protect against metabolic syndrome (MetS) and evidence that intake of these compounds differs by race, knowledge about whether flavonoid–MetS associations vary among racial groups is limited. This study sou
Autor:
Didier Brassard, Valerie Tarasuk
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 65, Pp 1-11 (2021)
Food & Nutrition Research
Food & Nutrition Research
Background In Canada, regulatory changes have expanded marketing opportunities for voluntarily fortified products (VFPs), with micronutrient additions permitted at levels well in excess of human requirements. Objective To examine how the consumption
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Victor L. Fulgoni, Yanni Papanikolaou
Publikováno v:
Nutrients
Volume 13
Issue 11
Nutrients, Vol 13, Iss 4094, p 4094 (2021)
Volume 13
Issue 11
Nutrients, Vol 13, Iss 4094, p 4094 (2021)
Limited data are available on how eggs are consumed in the typical American eating pattern and the contribution to usual intakes, diet quality and in meeting recommendations. The objectives of the present analysis included identifying how eggs are co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simone Lemieux, Marie-Claude Vohl, Benoît Lamarche, Véronique Provencher, Didier Brassard, Julie Robitaille, Catherine Laramée
Publikováno v:
Nutrition Journal
Nutrition Journal, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2019)
Nutrition Journal, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2019)
Background There is very limited knowledge on the magnitude to which foods with low nutritive value constitute the diet of adults from the province of Quebec. The extent to which these foods impact cardiometabolic risk is also poorly documented. The