Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Ustun, Ozlem"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Secilmis, Asli1 (AUTHOR) acarasli@hotmail.com, Ustun, Ozlem2 (AUTHOR), Kecik Buyukhatipoglu, Isil3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Adhesion Science & Technology. May2016, Vol. 30 Issue 9, p983-993. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ustun, Ozlem, Ongen, Gaye
Lactococcus lactis spp. lactis and Lactococcus lactis spp. cremoris are widely used in the manufacture of fermented milk. These strains were compared for production of Dipeptidyl Peptidase IV (DPP IV) enzyme in terms of enzyme activity, specific grow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::46f7212cafacabf7260d08604fd3495c
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/84389
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/84389
The present work was carried out for the production of dipeptidyl peptidase IV (DPP IV; EC 3.4.14.5) using Aspergillus, Penicillium, and Rhizopus strains under solid state fermentation conditions. Response surface methodology was applied for the opti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::552b796e3063c10a33b7cf161073eaaf
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/87945
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/87945