Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Ustun, Ozgur"'
Autor:
USTUN OZGUR, Mahmure1 mozgur@yildiz.edu.tr, ORTADOGULU, Ebru1, ERDEMIR, Burak1, AYDIN KURC, Mine2
Publikováno v:
Gazi University Journal of Science. 2024, Vol. 37 Issue 3, p1107-1130. 24p.
Autor:
Cabuk, Ali Sinan1 (AUTHOR) ascabuk@itu.edu.tr, Ustun, Ozgur1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Energies (19961073). Mar2024, Vol. 17 Issue 5, p1106. 17p.
Publikováno v:
Gazi University Journal of Science. Jun2021, Vol. 34 Issue 2, p406-421. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KIVANC, Omer Cihan1 cihan.kivanc@okan.edu.tr, USTUN, Ozgur2, TOSUN, Gurkan3, OGUZ, Ender4, MUTLU, Yasar5
Publikováno v:
Gazi University Journal of Science. 2019, Vol. 32 Issue 2, p483-492. 10p.
Autor:
Ustun, Ozgur1 (AUTHOR) oustun@itu.edu.tr, Kara, Duygu Bayram1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Applied Electromagnetics & Mechanics. 2019, Vol. 59 Issue 2, p541-547. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Validated Spectrophotometric Methods for Simultaneous Determination of Food Colorants and Sweeteners
Autor:
Fatma Turak, Mahmure Ustun Ozgur
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2013 (2013)
Two simple spectrophotometric methods have been proposed for simultaneous determination of two colorants (Indigotin and Brilliant Blue) and two sweeteners (Acesulfame-K and Aspartame) in synthetic mixtures and chewing gums without any prior separatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a971402b2e444808f1747f46986e3a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.