Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Usman Thamrin"'
Autor:
Fitriani Dwi, Rahmalia Winda, Ardiningsih Puji, Usman Thamrin, Nurbaeti Siti Nani, Prayitno Dwi Imam
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 30, p 4 (2023)
Astaxanthin is an antioxidant that can be extracted from crustaceans such as shrimp, lobster, crawfish, and crabs. Fermented Acetes shrimp (called cincalok) is a traditional side dish from Indonesia rich in astaxanthin. This study extracted astaxanth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eed73c044fe4e5681fa0a4a00120736
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 18 (2022)
Shrimp species have been reported to contain astaxanthin, which has high antioxidant activities. They also contain omega-3 in the form of docosahexaenoic acid (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA), which can act as photoprotective agents that maintai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b835999c0cc24b6182e984b7af274960
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2891 Issue 1, p1-12, 12p
Publikováno v:
EJOIN : Jurnal Pengabdian Masyarakat. 1:202-216
PKM ini bertujuan untuk memberikan pemahaman dan pengetahuan politik kepada para pemilih pemula agar bisa memahami pentingnya menggunakan hak suara dalam pemilihan umum tahun 2024. Adapun peserta sosialisasi adalah para siswa siswi kelas XII SMK Neg.
Autor:
Rahmalia, Winda, Silalahi, Imelda H., Usman, Thamrin, Fabre, Jean-François, Mouloungui, Zéphirin, Zissis, Georges
Publikováno v:
Materials for Renewable & Sustainable Energy; Jun2021, Vol. 10 Issue 2, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Thermochimica Acta. 338:77-83
The thermal behaviour of cuts of 2-ethyl hexyl oleate, octyl oleate, 2-ethyl hexyl oleyl oxide and octyl oleyl oxide were determined by TGA–DTA analysis, after characterisation of the products to determine purity. Most of the acyl chains of those f
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2017, Vol. 1823 Issue 1, p1-5, 5p, 4 Charts, 2 Graphs
Autor:
Alimuddin, Andi Hairil, Usman, Thamrin, Wahyuni, Nelly, Rudiyansyah, Prawatya, Yopa Eka, Astar, Ismail, Yustira, Yudi
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2017, Vol. 1823 Issue 1, p1-7, 7p, 4 Charts, 4 Graphs