Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ushakova Yu. V."'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 26, Iss 3, Pp 281-291 (2023)
The use of mare's milk in mass nutrition is due to its medicinal and dietary properties. The ice cream recipe created as a result of research has included mare's milk, sugar, vanillin, pasteurized chicken yolks, and polysaccharides. The test samples
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58ed52f505194009bc5bd5ad84d7278e
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 25, Iss 3, Pp 231-238 (2022)
The production of yoghurts and yoghurt drinks is one of the fastest growing segments of the dairy industry. The range of this type of dairy products is constantly updated. In the course of the experiments, the use of functional bamboo and apple fiber
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7e2d1fd437348b49b6d90188fc833a8
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 4/20/2021, Vol. 723, p1-5, 5p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 677, p1-8, 8p
Autor:
Ushakova, Yu V, Pas'kova, E M, Rysmukhambetova, G E, Karpunina, L V, Mamina, S E, Ushakov, P V
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2/1/2021, Vol. 640, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.