Zobrazeno 1 - 10
of 4 870
pro vyhledávání: '"User experience evaluation"'
Due to technological development, Augmented Reality (AR) can be applied in different domains. However, innovative technologies refer to new interaction paradigms, thus creating a new experience for the user. This so-called User Experience (UX) is ess
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2411.12777
The paper introduces an innovative approach to industrial maintenance leveraging augmented reality (AR) technology, focusing on enhancing the user experience and efficiency. The shift from traditional to proactive maintenance strategies underscores t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2410.17348
Autor:
Shin, Soohyun, Evetts, Trevor, Saylor, Hunter, Kim, Hyunji, Woo, Soojin, Rhee, Wonhwha, Kim, Seong-Woo
In recent years, quadruped robots have attracted significant attention due to their practical advantages in maneuverability, particularly when navigating rough terrain and climbing stairs. As these robots become more integrated into various industrie
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2408.17066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burger, Gregor1 (AUTHOR) gregor.burger@fe.uni-lj.si, Guna, Jože1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Sensors (14248220). Aug2024, Vol. 24 Issue 15, p4948. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Development and User Experience Evaluation of an Experience Sampling-Based Dietary Assessment Method
Autor:
Joke Verbeke, Christophe Matthys
Publikováno v:
Current Developments in Nutrition, Vol 8, Iss 11, Pp 104479- (2024)
Background: Most technology-based dietary assessment methods use the same methodology as traditional dietary assessment methods resulting in similar limitations and biases. Experience sampling methodology (ESM) is a real-life real-time data-capturing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f1177b0d0544c20ab494ac31cea0c6e