Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"Use of waste"'
Autor:
Mega Mutiara Sari, Takanobu Inoue, Natasya Hikmat Putri, Iva Yenis Septiariva, Rachmat Mulyana, Wisnu Prayogo, Nur Novilina Arifianingsih, I Wayan Koko Suryawan
Publikováno v:
Cleaner and Responsible Consumption, Vol 13, Iss , Pp 100194- (2024)
The healthcare sector faces increasing challenges in managing the environmental impact of single-use masks and medical waste, prompting the exploration of innovative solutions for greener healthcare. This study investigates converting single-use mask
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/633cebb7889e4f55a4f1df2245e340da
Autor:
José Mendes dos Santos Junior, Fernando Colen, Rodinei Facco Pegoraro, Reges Heinrichs, Leidivan Almeida Frazão, Regynaldo Arruda Sampaio, Luiz Arnaldo Fernandes
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 55 (2024)
ABSTRACT The use of biochar in agriculture remains controversial due to the amounts applied and the small size of the particles which can cause respiratory problems when inhaled. With the aim of evaluating the effects of cattle manure biochar (CMB) o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e1b3978352645feb3ce5a1d99826396
Publikováno v:
TURAN-SAM / TURAN-CSR. 13(50):108-114
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=957970
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thales Henrique Barreto Ferreira, Angélica Pimenta de Lima dos Reis, Leticia da Silva Souza, Hygor de Oliveira Rodrigues, Rita de Cássia Avellaneda Guimarães, Cláudia Leite Munhoz
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract The preparation of bakery products is expanding, mainly due to the possibility of adding other ingredients, in order to enrich them nutritionally. Spinach (Tetragonia tetragonoides) is a vegetable widely used, although its stem that has grea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10aa71659f9d4975b0ccf2a263670d4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. M. Lebezova, L. A. Ovcharenko
Publikováno v:
InterCarto. InterGIS, Vol 22, Iss 2, Pp 255-268 (2016)
Based on the analysis of environmental problems and natural potential of Donetsk city, the directions of sustainable socio-economic development of the city and the region are grounded on the example of the use of waste heaps and optimization of touri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92557108a0434593a429d98f5435a956
There is an urgent need to implement sustainable plastic use and disposal to prevent further negative consequences. As they involve human behavior, intervention measures for inducing individual human behavioral changes toward this implementation are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f5d240186a8b43015584925364202695