Zobrazeno 1 - 10
of 200
pro vyhledávání: '"Usawakesmanee, W."'
Autor:
Usawakesmanee W; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, 90110, Thailand., Pisuchpen S; Centre of Excellence in Bio-based Materials and Packaging Innovation, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, 90110, Thailand., Siripongvutikorn S; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, 90110, Thailand., Khatcharin N; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, 90110, Thailand., Rujirapong C; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, 90110, Thailand.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2024 Nov 15; Vol. 10 (22), pp. e40462. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 15 (Print Publication: 2024).
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 110-119 (2018)
Fortification with iron, zinc and vitamin A of Vietnamese tamarind fish sauce has been studied. The Vietnamese tamarind fish sauce formula consisted of 42% of slurry, 37% of sugar and 21% of fish sauce, and was fortified with 36 mg of iron (Fe), 15 m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16cdf398b0be45deb3b0925daacb1383
Autor:
Seah R; Department of Chemistry, Faculty of Education, Fatoni University, Yarang, Pattani 94160, Thailand., Siripongvutikorn S; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand., Wichienchot S; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand., Usawakesmanee W; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Apr 08; Vol. 13 (7). Date of Electronic Publication: 2024 Apr 08.
Autor:
Siripongvutikorn S; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand., Usawakesmanee W; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand., Pisuchpen S; Centre of Excellence in Bio-Based Materials and Packaging Innovation, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand., Khatcharin N; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand., Rujirapong C; Centre of Excellence in Functional Foods and Gastronomy, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Oct 20; Vol. 12 (20). Date of Electronic Publication: 2023 Oct 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Feb2018, Vol. 25 Issue 1, p234-240, 7p
Publikováno v:
International Food Research Journal; Dec2017, Vol. 24 Issue 6, p2563-2571, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.