Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Urska Pivk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicolas Antille, Nicolas Godinot, Coralie Keller, Peter Raspor, Marcel-Alexandre Juillerat, Urska Pivk
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56:1058-1064
Lipids between the tongue and palate strongly contribute to the sensory impact of a product. Mouthfeel is a sensory attribute responsible for distinguishing reduced fat from full fat food products. The aim of this work was to quantify the distributio
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56:507-511
The coating on the oral surface plays a significant role in mouthfeel perception, which is an important attribute governing perception of reduced-fat or low-fat food products. The aim of this work was to develop efficient methods to quantify the coat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3766 (2023)
Consumers’ recognition and understanding of food characteristics can have an important role when making purchase decisions. The current study analysed consumer preferences for bread, an important food in the diets of Central European countries. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fc9fe9e51254feaab231c22f6e3e1e6