Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Uriot, Ophelie"'
Autor:
Uriot, Ophelie
Streptococcus thermophilus est la bactérie lactique la plus utilisée après Lactococcus lactis dans l’industrie laitière pour la fabrication de yaourts et de fromages. Il s’agit du seul streptocoque à avoir le statut de bactérie GRAS (Genera
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016CLF1PP06/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uriot, Ophélie, Denis, Sylvain, Junjua, Maira, Roussel, Yvonne, Dary-Mourot, Annie, Blanquet-Diot, Stéphanie
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2017 37:74-89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uriot, Ophelie
Publikováno v:
Médecine humaine et pathologie. Université d'Auvergne-Clermont-Ferrand I, 2016. Français. ⟨NNT : 2016CLF1PP06⟩
Streptococcus thermophilus is the lactic acid bacterium most commonly used after Lactococcus lactis in the dairy industry for the production of yogurt and cheese. It is the only streptococcus strain to have the GRAS status (Generally Recognized As Sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::50da1332295c7aabd44fac9bd0b4f5d1
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01875799/document
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01875799/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.