Zobrazeno 1 - 10
of 211
pro vyhledávání: '"Uriel, C."'
Autor:
Gutiérrez-Granados, Gabriel1 (AUTHOR) gabriel.gutierrez@zaragoza.unam.mx, Torres-Beltrán, Uriel C.1 (AUTHOR), Castellanos-Moguel, Judith2 (AUTHOR), Rodríguez-Moreno, Ángel3 (AUTHOR), Sánchez-Cordero, Víctor3 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/9/2024, Vol. 19 Issue 9, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gutierrez Ruiz, M., Alonso, J., Camacho, G., Reguilon, A., Albendea, J., Pinto, F., Garcia, M., Rivero, A., Uriel, C., Cañon, V., Ferri, M., Anchuelo, J., Astudillo, R., Bruzos, D., Gomez, F., Vazquez, A., Raba, I., Pacheco, M.T., Prada, P.J., Arrebola, S., Fabregat, R.
Publikováno v:
In Radiotherapy and Oncology May 2023 182 Supplement 1:S1966-S1968
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reyes, Uriel C Urbizo
The ever-growing interest in novel food ingredients and their dietary influence on human health and wellbeing has driven the study of bioactive peptides (BAP). BAP are protein-derived fragments composed of (2-20 amino acids) that could positively aff
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8a5e7ac9669148e8aa8d3f2bba946e9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reyes, Uriel C Urbizo
Chia seed (Salvia hispanica) has shown potential as an alternative source of nutrients with a high content of fiber (36 %), protein (25%), and fat (25%). Unfortunately, the presence of a viscous biopolymer (mucilage), surrounding the chia seed (CS),
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2e96fa38e1f4b85178d572ff4b890d7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.