Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Urbonaite, V."'
Autor:
Urbonaite, V., van der Kaaij, S., de Jongh, H.H.J., Scholten, E., Ako, K., van der Linden, E., Pouvreau, L.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2016 56:334-343
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2015 50:7-15
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2015 46:103-111
Autor:
Pouvreau, L.A.M., van Wijlen, Emke, Klok, Jan, Urbonaite, V., Munialo, C.D., de Jongh, H.H.J.
Publikováno v:
Journal of Food Science 81 (2016) 4
Journal of Food Science, 81(4), N982-N990
Journal of Food Science, 81(4), N982-N990
To evaluate the importance of the water holding capacity for the elastically stored energy of protein gels, a range of gels were created from proteins from different origin (plant: pea and soy proteins, and animal: whey, blood plasma, egg white prote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5f737964acd651ea6f6fdade1e2a55b4
https://research.wur.nl/en/publications/water-holding-as-determinant-for-the-elastically-stored-energy-in
https://research.wur.nl/en/publications/water-holding-as-determinant-for-the-elastically-stored-energy-in
Autor:
Urbonaite, V.
Food products are typically multicomponent systems, where often the spatial volume is set by a protein continuous network. The ability of protein-based food products to entrap water and to prevent its exudation upon mechanical deformation is importan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::edd8750d5ebbe815217e704d4e2a6297
https://research.wur.nl/en/publications/water-holding-of-protein-gels
https://research.wur.nl/en/publications/water-holding-of-protein-gels
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Polymer Science & Technology; 2003, Vol. 30 Issue 7, pT/42-T/45, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.