Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"Urade, Reiko"'
Autor:
Matsusaki, Motonori, Okuda, Aya, Masuda, Taro, Koishihara, Katsunori, Mita, Ryuta, Iwasaki, Kensuke, Hara, Kumiko, Naruo, Yurika, Hirose, Akiho, Tsuchi, Yuichiro, Urade, Reiko
Publikováno v:
Plant Physiology, 2016 Feb 01. 170(2), 774-789.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24807123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wadahama, Hiroyuki, Iwasaki, Kensuke, Matsusaki, Motonori, Nishizawa, Keito, Ishimoto, Masao, Arisaka, Fumio, Takagi, Kyoko, Urade, Reiko
Publikováno v:
Plant Physiology, 2012 Mar 01. 158(3), 1395-1405.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41435334
Autor:
Urade, Reiko
Kyoto University (京都大学)
0048
乙第5599号
論農博第1164号
新制||農||410(附属図書館)
学位論文||S60||N1595(農学部図書室)
UT51-60-G485
0048
乙第5599号
論農博第1164号
新制||農||410(附属図書館)
学位論文||S60||N1595(農学部図書室)
UT51-60-G485
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/78032
Publikováno v:
Angewandte Chemie; 1/2/2023, Vol. 135 Issue 1, p1-5, 5p
Autor:
Yunoki, Yasuhiro, Matsumoto, Atsushi, Morishima, Ken, Martel, Anne, Porcar, Lionel, Sato, Nobuhiro, Yogo, Rina, Tominaga, Taiki, Inoue, Rintaro, Maho, Yagi-Utsumi, Okuda, Aya, Shimizu, Masahiro, Urade, Reiko, Terauchi, Kazuki, Kono, Hidetoshi, Yagi, Hirokazu, Kato, Koichi, Sugiyama, Masaaki, Atsushi, Matsumoto, Hidetoshi, Kono
Publikováno v:
Communications Biology. 5:184
In the cyanobacterial circadian clock system, KaiA, KaiB and KaiC periodically assemble into a large complex. Here we determined the overall structure of their fully assembled complex by integrating experimental and computational approaches. Small-an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ukai, Tomoyo, Urade, Reiko
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 102(1):225-231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.