Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Upmann, M."'
Publikováno v:
In Meat Science February 2024 208
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Broglia, A., Hugas, M., Bolton, D., Koutsoumanis, K., Michalski, M., Massimiliano Petracci, Upmann, M., Sofos, J.
Publikováno v:
Alma Mater Studiorum Università di Bologna-IRIS
The purpose of this study performed by EFSA was to identify public health risks linked to mechanically separated meat (MSM) types from pork and poultry and compare them with fresh meat, minced meat and meat preparations (non-MSM); and to select, rank
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::643886d9daba5f98719a594096f0ecf3
http://hdl.handle.net/11585/174280
http://hdl.handle.net/11585/174280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delcenserie, V., Loncaric, D., Bonaparte, C., Upmann, M., China, B., Daube, G., Gavini, Françoise
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2008, 104 (1), pp.276-284
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2008, 104 (1), pp.276-284
Aims: The potential use of bifidobacteria as indicators for faecal contamination was studied along a sheep meat production and processing chain. The levels of bifidobacteria were compared with those of Escherichia coli. Total viable counts were follo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______212::1a68cbf70a6e20d219d02e822cd7a41d
https://hal.inrae.fr/hal-02665510
https://hal.inrae.fr/hal-02665510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.