Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"Under‐vacuum"'
Autor:
Stefano Dugheri, Giovanni Cappelli, Niccolò Fanfani, Donato Squillaci, Ilaria Rapi, Lorenzo Venturini, Chiara Vita, Riccardo Gori, Piero Sirini, Domenico Cipriano, Mieczyslaw Sajewicz, Nicola Mucci
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 20, p 4943 (2024)
MonoTrapTM was introduced in 2009 as a novel miniaturized configuration for sorptive sampling. The method for the characterization of volatile organic compound (VOC) emission profiles from hot mix asphalt (HMA) consisted of a two-step procedure: the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47fb39fe9de84f20aaf47d9f4397cd47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4172 (2023)
Sous-vide is a process comprising vacuum-sealing food, heating it to the desired temperature, and circulating it in a water bath in a sous vide machine. This cooking technique is increasingly common in homes and catering establishments due to its sim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/536ca663888742559ffc44be6d29582c
Autor:
Jicheng Li, Qiangqiang Zhang, Shuna Chen, Hengzhong Fan, Junjie Song, Yunfeng Su, Litian Hu, Yanchun Zhou, Yongsheng Zhang
Publikováno v:
Materials & Design, Vol 226, Iss , Pp 111680- (2023)
High-entropy carbides are promising materials as sliding structural components in ultra-high temperature environments due to their good phase stability and excellent mechanical properties. However, the tribological behaviors under coupling conditions
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fc44dff96ac4df7aece4ccdc54282b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorenzo Lamberti, Luisa Boffa, Giorgio Grillo, Stefano Concari, Francesca Cavani, Giancarlo Cravotto
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 8, p 1716 (2023)
The inflorescences of Humulus lupulus L. are the most valuable ingredient in the brewing industry. Only female cones are used as their bitterness and aroma, much associated with beer, are granted by the production of resins and essential oils, respec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ed40bbe7d974a929428f5ea650d0b36
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The aim of the work was to monitor the presence of Listeria monocytogenes in cold-smoked fish products (trout, salmon, and sea bass) marketed in Italy. Cold-smoked sea bass is a new product that has not yet been commercialized and was collected from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a038a27d10994b9c9053964f70fcc1c4
Autor:
Francesco Fagnoni, Piotr Konarski
Publikováno v:
Metals, Vol 12, Iss 5, p 868 (2022)
Micromechanics techniques, such as nano-indentation and micro-pillar compression, can be applied to study hydrogen-charged zirconium alloys at elevated temperatures, which is highly relevant for the nuclear industry. Such experiments are often conduc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b52b0bb19cd34b838ea54d96cc8cbcb9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.