Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Undeclared allergen"'
Publikováno v:
Food Control
Food Control, Elsevier, 2022, 131, pp.108403. ⟨10.1016/j.foodcont.2021.108403⟩
Food Control, 2022, 131, pp.108403. ⟨10.1016/j.foodcont.2021.108403⟩
Food Control, Elsevier, 2022, 131, pp.108403. ⟨10.1016/j.foodcont.2021.108403⟩
Food Control, 2022, 131, pp.108403. ⟨10.1016/j.foodcont.2021.108403⟩
International audience; The risk of reactions due to the unintentional presence of allergens, such as traces in packaged products, remains difficult to characterize. The aim was to assess the risk regarding unintended traces of peanut in packaged foo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::73b976109c56dc49628276dcfcce4cf9
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/anses-03449316
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/anses-03449316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blom, W.M., Michelsen-Huisman, A.D., Os-Medendorp, H. van, Duijn, G. van, Zeeuw-Brouwer, M.L. de, Versluis, A., Castenmiller, J.J.M., Noteborn, H.P.J.M., Kruizinga, A.G., Knulst, A.C., Houben, G.F.
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology, 3, 142, 865-875
Background: Accidental allergic reactions to food are frequent and can be severe and even fatal. Objective: We sought to analyze the culprit food products and levels of unexpected allergens in accidental reactions. Methods: A prospective cohort study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e7bbbd9531dfc604a7b3298fa03318f9
http://resolver.tudelft.nl/uuid:ab9add03-e12e-4a83-a5f6-8599c9e51c79
http://resolver.tudelft.nl/uuid:ab9add03-e12e-4a83-a5f6-8599c9e51c79
Background: Accidental allergic reactions to food are frequent and can be severe and even fatal. Objective: We sought to analyze the culprit food products and levels of unexpected allergens in accidental reactions. Methods: A prospective cohort study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::47c1231e7d4837fc3058f3ee8751e29e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:ab9add03-e12e-4a83-a5f6-8599c9e51c79
http://resolver.tudelft.nl/uuid:ab9add03-e12e-4a83-a5f6-8599c9e51c79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.