Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"Uncultured microorganisms"'
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Thermostable microorganisms are extremophiles. They have a special genetic background and metabolic pathway and can produce a variety of enzymes and other active substances with special functions. Most thermo-tolerant microorganis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/933078eb68a04452ad8db84674a83f56
Autor:
Maria A. Khomyakova, Alexander Y. Merkel, Dana D. Mamiy, Alexandra A. Klyukina, Alexander I. Slobodkin
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Bathyarchaeia are widespread in various anoxic ecosystems and are considered one of the most abundant microbial groups on the earth. There are only a few reports of laboratory cultivation of Bathyarchaeia, and none of the representatives of this clas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2875f5ba988a42e7b412a6e12fe9a30c
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2691 (2023)
Traditional Chinese fermented foods are diverse and loved by people for their rich nutrition and unique flavors. In the fermentation processes of these foods, the microorganisms in the fermentation systems play a crucial role in determining the flavo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78cf3ddac9104eeda166cf7c61559be9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51727d73f1834b3aa274dcf1ce3e14c4
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c3b2d19a4b54ea4b67faee008949ce3
Autor:
Lisa Mahler, Sarah P Niehs, Karin Martin, Thomas Weber, Kirstin Scherlach, Christian Hertweck, Martin Roth, Miriam A Rosenbaum
Publikováno v:
eLife, Vol 10 (2021)
Antibiotics from few culturable microorganisms have saved millions of lives since the 20th century. But with resistance formation, these compounds become increasingly ineffective, while the majority of microbial and with that chemical compound divers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac9e80e5e550417ab6c984afe0642d0c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 10, p 2977 (2021)
Microorganisms are highly regarded as a prominent source of natural products that have significant importance in many fields such as medicine, farming, environmental safety, and material production. Due to this, only tiny amounts of microorganisms ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba80137d6ed149789bb8cf3e789e04ee