Zobrazeno 1 - 10
of 381
pro vyhledávání: '"Uncu, O."'
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jan-Mar2019, Vol. 70 Issue 1, p1-10. 10p.
Authentication of Turkish olive oils by using detailed pigment profile and spectroscopic techniques.
Autor:
Uncu O; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Izmir, Turkey., Ozen B; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Izmir, Turkey., Tokatli F; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Izmir, Turkey.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2020 Mar 30; Vol. 100 (5), pp. 2153-2165. Date of Electronic Publication: 2020 Jan 29.
Publikováno v:
In Radiotherapy and Oncology May 2023 182 Supplement 1:S992-S992
Autor:
Dogruer I; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla-Izmir, Turkey., Uyar HH; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla-Izmir, Turkey., Uncu O; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla-Izmir, Turkey., Ozen B; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla-Izmir, Turkey. Electronic address: banuozen@iyte.edu.tr.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2021 May 30; Vol. 345, pp. 128815. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 07.
Autor:
Bogusz, Radosław1 (AUTHOR) katarzyna_rybak@sggw.edu.pl, Bryś, Joanna2 (AUTHOR) joanna_brys@sggw.edu.pl, Onopiuk, Anna3 (AUTHOR) anna_onopiuk@sggw.edu.pl, Pobiega, Katarzyna4 (AUTHOR) katarzyna_pobiega@sggw.edu.pl, Tomczak, Aneta5 (AUTHOR) aneta.tomczak@up.poznan.pl, Kowalczewski, Przemysław Łukasz6 (AUTHOR) przemyslaw.kowalczewski@up.poznan.pl, Rybak, Katarzyna1 (AUTHOR), Nowacka, Małgorzata1 (AUTHOR) radoslaw_bogusz@sggw.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3679. 23p.
Autor:
Uncu O; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla-Izmir, Turkey. Electronic address: oguzuncu@iyte.edu.tr., Ozen B; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla-Izmir, Turkey. Electronic address: banuozen@iyte.edu.tr., Tokatli F; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla-Izmir, Turkey. Electronic address: figentokatli@iyte.edu.tr.
Publikováno v:
Talanta [Talanta] 2019 Aug 15; Vol. 201, pp. 65-73. Date of Electronic Publication: 2019 Apr 02.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiuguang Chen1 (AUTHOR) chenxiuguang@njfu.edu.cn, Zhulan Liu1,2 (AUTHOR) liuzhulan@njfu.edu.cn, Zhenyu Zhou2 (AUTHOR) cxg19980906@163.com, Renai Li1 (AUTHOR) lirenai@njfu.edu.cn, Lizi Li2 (AUTHOR) 18168034156@163.com, Yunfeng Cao1 (AUTHOR) yunfcao@163.com
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 13, p1-13. 13p. 1 Diagram, 3 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2007 IEEE International Conference on Systems, Man & Cybernetics; 2007, p3834-3839, 6p