Zobrazeno 1 - 10
of 1 881
pro vyhledávání: '"Ulva fenestrata"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100431- (2024)
The green seaweed Ulva fenestrata is a future food candidate, however, both compositional, e.g. protein content, and sensory qualities depend on cultivation and harvest conditions. The aim was to explore sensory qualities of, and consumer attitudes t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e387581f84344428bab34d21d93cf683
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mildenberger, Jennifer1 (AUTHOR), Rebours, Céline1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Immunology Research. 5/17/2024, Vol. 2024, p1-14. 14p.
Autor:
Trigo, João P., Steinhagen, Sophie, Stedt, Kristoffer, Krona, Annika, Verhagen, Simone, Pavia, Henrik, Abdollahi, Mehdi, Undeland, Ingrid
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 3
Autor:
Malvis Romero, Ana1 (AUTHOR) ana.malvis.romero@tuhh.de, Picado Morales, José Julián1 (AUTHOR), Klose, Leon1 (AUTHOR), Liese, Andreas1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2023, Vol. 28 Issue 19, p6781. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.