Zobrazeno 1 - 10
of 418
pro vyhledávání: '"Ultrasonic technology"'
Autor:
YANG Guang-hui, LI Hong-ling, ZHANG Hua, LI Hui, LIU Xiao-long, JIA Shang-yun, HU Bo, SHANG Yi-bo
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 6, Pp 161-169 (2024)
Since the “14th Five-Year Plan”, with the continuous deepening of the “three rural work”, the quality inspection and grading of potatoes have played a decisive role in the expansion of the potato industry and the development of the processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c78d3fe97b547e58f4bb159d8a93091
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 20, Pp 215-222 (2024)
Objective: To study the effect of ultrasonic treatment on the digestion characteristics and glycemic index (GI) of glutinous rice flour. Methods: With GI value as the index, the effects of four factors, including emulsion concentration, ultrasonic po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afc13367def04a92b3ccf66689c9f204
Publikováno v:
Journal of Materials Research and Technology, Vol 31, Iss , Pp 481-495 (2024)
Ultrasound, as an efficient, clean, and safe processing technology, is widely used in industries. Grain refiners are widely used in the refinement of cast alloys. In this study, ultrasonic technology (UT) and Al–5Ti–1B refiner prepared by continu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/417e615c0643432b826d9503e2db92df
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3606 (2024)
Salt assumes a significant role in the production of meat gels. Excessive intake of salt adversely affects human health, and consumers’ demand for reduced-salt meat products is escalating. This review primarily introduces the characteristics of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b784b7a45cb4f44aa74ad6fb5af7af5
Publikováno v:
Meikuang Anquan, Vol 54, Iss 9, Pp 46-52 (2023)
In the process of coalbed methane exploitation, the problem of coal fines blocking the screen tube seriously affects the continuous and stable drainage and production of coalbed methane wells. Aiming at the problem of clogging the screen tube with co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11cc2e6e2a434d42aca04e53c5b7c263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AUTEX Research Journal, Vol 23, Iss 3, Pp 457-465 (2022)
As lightweight and comfortable wool products have become the mainstream of the market, the surface treatment technology of wool fiber has been widely observed. Here, we treated wool fibers by ultrasonic bath and oxidation in a composite method that w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a822678f8ac54cf29a8a1930051ec239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.