Zobrazeno 1 - 10
of 4 186
pro vyhledávání: '"Ultraprocessed foods"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Espinoza-Carhuancho, Fran1 (AUTHOR), Quispe-Vicuña, Carlos2 (AUTHOR), Mauricio-Vilchez, Cesar3 (AUTHOR), Medina, Julia4 (AUTHOR), Vilchez, Luzmila4 (AUTHOR), Quispe-Tasayco, Lucia4 (AUTHOR), Mayta-Tovalino, Frank5 (AUTHOR) estadistico3.0@gmail.com, Capurso, Cristiano (AUTHOR) cristiano.capurso@unifg.it
Publikováno v:
BioMed Research International. 6/28/2024, Vol. 2024, p1-8. 8p.
Autor:
Tosun, Alexandra1 (AUTHOR) atosun@plos.org
Publikováno v:
PLoS Medicine. 10/15/2024, Vol. 21 Issue 10, p1-3. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leila Guarnieri, Luciana Castronuovo, Nadia Flexner, Yahan Yang, Mary R L’Abbe, Victoria Tiscornia
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: To assess the current Na levels in a variety of processed food groups and categories available in the Argentinean market to monitor compliance with the National Law and to compare the current Na content levels with the updated Pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31dce575209f4e029bbabe10b8b6d947