Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Ulrikh, E.V."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 47, p 06001 (2022)
The study analyzed the biological (antimicrobial and antioxidant) activity of such medicinal plants grown in the Kemerovo region as Leaf mustard (Brassica juncea L.), Stinging nettle (Urtica dioica), Maral root (Rhaponticum carthamoides), Thyme (Thym
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6cb426cf2f04d389a463dc94084088c
Autor:
Babich O.O., Ulrikh E.V.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 1, Iss 2, Pp 50-56 (2013)
Physicochemical and thermal properties of L-phenylalanine ammonia-lyase preparation were studied. Thermal gravimetric analysis of physical and chemical phenomena occurring in the enzyme upon heating was conducted. Heating curves were registered. Kine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/103e50e31bd44b878b241d5eaeb6a7d1
Phytogenic feed additives have a positive effect on the general appetite of animals, improve the functioning of the gastrointestinal tract and increase the absorption of nutrients, as well as contribute to an increase in live weight, reduce the incid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2496c63f5c72567219b568809936fa56
Autor:
Babich, O.O., Sukhikh, S.A., Ulrikh, E.V., Shevchenko, M.A., Noskova, S.Yu., Zimina, M.I., Prosekov, A.Yu.
Бабич Ольга Олеговна, доктор техн. наук, доцент, директор института живых систем, Балтийский федеральный университет им. И. Канта (г. Кали
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::3c193248da35a43d051d51f095c6d528
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45853
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45853
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.