Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Ulloa Rangel BE"'
Autor:
Hernández Ramírez, Jorge Adrían, Ulloa, José Armando, Ulloa Rangel, Blanca Estela, Rosas Ulloa, Petra
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Apr2024, Vol. 15 Issue 4, p2033-2043, 11p
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 16:589-602
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José Armando Ulloa, Silvia Jazmin Ibarra-Zavala, Silvia Patricia Ramírez-Salas, Petra Rosas-Ulloa, José Carmen Ramírez-Ramírez, Blanca Estela Ulloa-Rangel
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 1, Pp 48-56 (2015)
Instant whole beans obtained by drying at 25 °C were evaluated for their chemical, physicochemical, nutritional, microbiological, sensory and rehydration characteristics. The proximal composition of instant whole beans was typical of this kind of fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a70aae43827b42c395efcf9356d9f919
Autor:
José Carmen Ramírez-Ramírez, Judith Esmeralda Urías-Silvas, Blanca Estela Ulloa-Rangel, Ranferi Gutiérrez-Leyva, P. Rosas-Ulloa, José Armando Ulloa, Natalia del Carmen Espinosa-Murillo
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 17:609-618
A protein isolate from passion fruit seeds (PFSPI) obtained by alkaline extraction and isoelectric precipitation was treated with sonication for 15 and 30 min at 40 kHz to evaluate its impact on the physicochemical and functional properties. The PFSP
Autor:
Rosas Ulloa, Petra, Ulloa, José Armando, Ulloa Rangel, Blanca Estela, López Mártir, Kevin Ulíses
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Mar2023, Vol. 16 Issue 3, p589-602, 14p
Autor:
José Carmen Ramírez-Ramírez, Yessica Silva-Carrillo, Ranferi Gutiérrez-Leyva, P. Rosas-Ulloa, José Armando Ulloa, Blanca Estela Ulloa-Rangel, Georgina Guadalupe Castañeda‐López
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Espinosa-Murillo, Natalia del Carmen, Ulloa, José Armando, Urías-Silvas, Judith Esmeralda, Rosas-Ulloa, Petra, Ramírez-Ramírez, José Carmen, Gutiérrez-Leyva, Ranferi, Ulloa-Rangel, Blanca Estela
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering; Aug2021, Vol. 17 Issue 8, p609-618, 10p