Zobrazeno 1 - 10
of 286
pro vyhledávání: '"Ulberth, F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2009 634(2):237-242
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 11, Iss 1, Pp 19-25 (2001)
Laboratory-scale experiments were carried out to explore the influence of the composition of the fat phase on mechanical and rheological properties of processed model cheeses. Cheeses made from caseinates, emulsifying salts and a milk fat fraction li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5420a8c90f349978812fa88ce0fd65a
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2008 110(2):504-511
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lipp, M., Simoneau, C., Ulberth, F., Anklam, E., Crews, C., Brereton, P., de Greyt, W., Schwack, W., Wiedmaier, C.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2001 14(4):399-408
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Sep2005, Vol. 22 Issue 9, p864-874. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.