Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Ukpong, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study evaluated the proximate composition and micronutrient (vitamins and minerals) contents of fonio/ricebean based complementary food fortified with carrot and crayfish. Sprouted (72 h) and dehulled ricebean (Vigna umbellata) dhals and parboil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0ef4ad9b49e8b86de85d96587e71e203
Publikováno v:
Journal of Radiography and Radiation Sciences; Vol. 25 No. 1 (2011); 1-7
Journal of Radiography and Radiation Sciences; Vol. 24 No. 1 (2010); 1-7
Journal of Radiography and Radiation Sciences; Vol. 24 No. 1 (2010); 1-7
Background of Study: Radiation protection is of core importance in radiodiagnostic centres, to keep both patients care givers and staff of the centres from stochastic and non- stochastic effects of radiation. The effectiveness and protectiveness of a
Hydrochemical and Bacteriological Studies of Streams in Calabar South Local Government Area, Nigeria
This paper presents the results of hydro-chemical and bacteriological analysis of water obtained from streams in Calabar South Local Government Area in Nigeria. Water samples were collected from five different streams in the local government area. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::56696be2bb4f42e8935c0aae79915985
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ukpong, E. S., Onyeka, E. U.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2019, Vol. 37 Issue 1, p92-105, 14p