Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ukibe, Ken"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sakai, Fumihiko, Hosoya, Tomohiro, Ono-Ohmachi, Aiko, Ukibe, Ken, Ogawa, Akihiro, Moriya, Tomohiro, Kadooka, Yukio, Shiozaki, Takuya, Nakagawa, Hisako, Nakayama, Yosuke, Miyazaki, Tadaaki
Publikováno v:
PLoS ONE; Aug2014, Vol. 9 Issue 8, p1-11, 11p
Autor:
Somboon Tanasupawat
Yeast, with its roots in taxonomy and ecology, has become a crucial element in modern biotechnology. It offers profound insights into genetic diversity and ecological roles. This book explores yeast's lasting importance and its significant impact acr