Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Ugwu, Joy"'
Autor:
Edet, Uwem, Joseph, Akaninyene, Bebia, Glory, Mbim, Elizabeth, Ubi, Bassey, Archibong, Charles, Ugwu, Joy, Umoafia, Nikita, Akindele, Ajoke F.I., Edet, Asanga, Obsike, Goodnews, Udoeyop, Favor, Nwaokorie, Francisca
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2024 131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nwosu, Hyginus Emeka, Obidike, Paul C., Ugwu, Joy Nonyelum, Udeze, Chimeziem C., Okolie, Ugochukwu Chinonso
Publikováno v:
In The International Journal of Management Education March 2022 20(1)
Autor:
Bebia, Glory P., Edet, Uwem Okon, Eyo, Aniekan-Augusta Okon, Ugwu, Joy Chinweokwu, Mbim, Elizabeth Nkagafel, Ogba, Ofonime Mark, Ogar, Agbor Yeneochia, Nwaokorie, Francisca O.
Publikováno v:
Natural Product Communications; Oct2024, Vol. 19 Issue 10, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
OKOH, FELIX UCHENNA, UGWU, JOY CHINWEOKWU, UGBADU, JOHN IKPE, ONYEMAECHI, OKEZIE, OKORO, CHINYERE ULEKWU, UNIMKE, AUGUSTINE AGORYE, MMUOEGBULAM, AUGUSTA OLUCHI
Publikováno v:
Asian Journal of Microbiology and Biotechnology. :28-36
Raw milk is a milk that has not undergone pasteurization for an effective pathogen elimination, thus having a reduced shelf life due to microbial activities. Microorganisms such as bacteria can affect the quality of diary products, hence the need to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.