Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Uggioni, Paula Lazzarin"'
Autor:
Fogolari, Natalia, Oliveira, Renata Carvalho de, Bernardo, Greyce Luci, Uggioni, Paula Lazzarin, Geraldo, Ana Paula Gines, Proença, Rossana Pacheco da Costa, Fernandes, Ana Carolina
Publikováno v:
In Appetite 1 December 2024 203
Autor:
Mazzonetto, Ana Claudia, Fernandes, Ana Carolina, de Souza, Aretusa Dias, Rodrigues, Vanessa Mello, Scapin, Tailane, Uggioni, Paula Lazzarin, Veiros, Marcela Boro, Bernardo, Greyce Luci, Proença, Rossana Pacheco da Costa
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 124, Issue 11, pp. 3888-3906.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2021-0588
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kfouri, Tanes, Fernandes, Ana Carolina, Bernardo, Greyce Luci, Proença, Lúcio Costa, Uggioni, Paula Lazzarin, Rodrigues, Vanessa Mello, Pacheco da Costa Proença, Rossana
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2022 27
Autor:
Bernardo, Greyce Luci, Rodrigues, Vanessa Mello, Bastos, Bianca Sabrine, Uggioni, Paula Lazzarin, Hauschild, Daniela Barbieri, Fernandes, Ana Carolina, Martinelli, Suellen Secchi, Cavalli, Suzi Barletto, Bray, Jeff, Hartwell, Heather, Pacheco da Costa Proença, Rossana
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2021 166
Autor:
de Borba, Thaís Peiter, da Silva, Manoella Vieira, Jomori, Manuela Mika, Bernardo, Greyce Luci, Fernandes, Ana Carolina, Proença, Rossana Pacheco da Costa, Rockenbach, Gabriele, Uggioni, Paula Lazzarin
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 6, pp. 2049-2065.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2020-0311
Autor:
Uggioni, Paula Lazzarin
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Elisabete Salay
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-18T07:59:23Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Uggioni_PaulaLazzarin_D.pdf: 1808552 bytes,
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-18T07:59:23Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Uggioni_PaulaLazzarin_D.pdf: 1808552 bytes,
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/256209
Autor:
Uggioni, Paula Lazzarin
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências da Saúde. Programa de Pós-Graduação em Nutrição.
Made available in DSpace on 2012-10-22T21:59:13Z (GMT). No. of bitstreams: 1 235235.pdf: 1749602 bytes,
Made available in DSpace on 2012-10-22T21:59:13Z (GMT). No. of bitstreams: 1 235235.pdf: 1749602 bytes,
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/89499
Autor:
Jomori, Manuela Mika, Proença, Rossana Pacheco da Costa, Echevarria-Guanilo, Maria Elena, Bernardo, Greyce Luci, Uggioni, Paula Lazzarin, Fernandes, Ana Carolina
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 5, pp. 1003-1016.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2016-0448