Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Udupa, K. S."'
Autor:
Udupa, K. S. N
This major report presents a practical study, in which the principles of Computer Supported Cooperative Work (CSCW) are applied to elicitation of software requirements. For the sake of practical work, a commercially available software system called,
Externí odkaz:
http://spectrum.library.concordia.ca/2798/1/MM84695.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parikh, Purvish M., Bhattacharyya, Gouri Shankar, Biswas, Ghanshyam, Krishnamurty, Arvind, Doval, Dinesh, Heroor, Anil, Sharma, Sanjay, Deshpande, Ramakant, Chaturvedi, Harit, Somashekhar, S. P., Babu, Govind, Reddy, G. Krishna, Sarkar, Diptendra, Desai, Chirag, Malhotra, Hemant, Rohagi, Nitesh, Bapna, Ajay, Alurkar, S. S., Krishna, Prasad, Deo, S. V.S., Shrivastava, Anurag, Chitalkar, Prakash, Majumdar, Saroj Kumar, Vijay, Devanhalli, Thoke, Aniket, Udupa, K. S., Bajpai, Jyoti, Rath, G. K., Dattatreya, Palanki Satya, Bondarde, Shailesh, Patil, Shekhar
Publikováno v:
South Asian Journal of Cancer; December 2021, Vol. 10 Issue: 4 p213-219, 7p
Autor:
Udupa, K. S.1 udupa.k@gmail.com, Rajendranath, R.2, Sagar, T. G.2, Sundersingh, S.3, Joseph, T.1
Publikováno v:
Indian Journal of Cancer. Jul-Sep2015, Vol. 52 Issue 3, p266-268. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Feb2003, Vol. 38 Issue 2, p171-185, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.