Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Udayasuriyan Varatharajalu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular Biology Reports
Codon usage bias is the preferential or non-random use of synonymous codons, a ubiquitous phenomenon observed in bacteria, plants and animals. Different species have consistent and characteristic codon biases. Codon bias varies not only with species,
Autor:
Sudhakar Duraialagaraja, Murlidhar Shrihari Jadhav, Balakrishnan Natarajan, Sakthi Ambothi Rathnasamy, Udayasuriyan Varatharajalu
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 63, Article number: e20180428, Published: 08 MAY 2020
Brazilian Archives of Biology and Technology v.63 2020
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology v.63 2020
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Development of transgenic Bt crops with stable and high level of Bt protein expression over generations under different environmental conditions is critical for successful deployment at field level. In the present study, progenies of transgenic cotto
Publikováno v:
Molecular Biology Reports; Jan2022, Vol. 49 Issue 1, p539-565, 27p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Murlidhar Shrihari Jadhav, Sakthi Ambothi Rathnasamy, Balakrishnan Natarajan, Sudhakar Duraialagaraja, Udayasuriyan Varatharajalu
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology
Abstract Development of transgenic Bt crops with stable and high level of Bt protein expression over generations under different environmental conditions is critical for successful deployment at field level. In the present study, progenies of transge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3932916104184d318f16a3a67270de0b
Publikováno v:
Journal of Fermentation and Bioengineering; January 1996, Vol. 82 Issue: 3 p306-308, 3p
Publikováno v:
In Journal of Fermentation and Bioengineering 1996 82(3):306-308