Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Ubiali, D."'
Autor:
Bavaro, T., Benucci, I., Pedrali, A., Marrubini, G., Esti, M., Terreni, M., Massolini, G., Ubiali, D.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2020 123:345-353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sangiorgio, S., Vidović, N., Boschin, G., Aiello, G., Arcidiaco, P., Arnoldi, A., Morelli, C.F., Rabuffetti, M., Recca, T., Scarabattoli, L., Ubiali, D., Speranza, G.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland). 11(17)
A soy protein isolate was hydrolyzed with Alcalase
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Temporini, C., Pochetti, G., Fracchiolla, G., Piemontese, L., Montanari, R., Moaddel, R., Laghezza, A., Altieri, F., Cervoni, L., Ubiali, D., Prada, E., Loiodice, F., Massolini, G., Calleri, E.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 5 April 2013 1284:36-43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.