Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ubbor, S.C."'
Publikováno v:
Science World Journal; Vol. 17 No. 3 (2022); 413-420
Cakes are convenient food products prepared from flour basically wheat and other principal ingredients and often baked. This study investigated the quality of cake produced from flour blends of wheat and red banana. Cakes were produced from eight for
Publikováno v:
Science World Journal; Vol. 17 No. 2 (2022); 281-285
Fish are often prone to spoilage because of its high nutrient content which supports the growth of pathogens. Processing methods could influence the quality of smoked fish. This study examined the effect of using different pretreatments on the qualit
Publikováno v:
Science World Journal; Vol. 17 No. 2 (2022); 315-320
Immune boosting foods will ensure protection from diseases by reducing risk of infection and ensuring fast healing. The research was aimed at development and comparative evaluation of juices from extracts of functional ingredients. Samples were label
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 39, No 2 (2018); 59-65
Background: Protein isolates are refined forms of protein containing greater amount of protein with greater digestibility and as such are needed in large quantities in food formulations to help in alleviating protein energy malnutrition. Objective: T
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 15-26
Tsire is a popular Nigerian stick meat commonly produced by grilling of sliced and spiced beef meat that have been hanged on tips of sharpened sticks. In this study, tsire was produced with thickness of meat cuts of 0.5, 0.75, 1.0, 1.25 and 1.5 mm, w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.