Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"UV-C treatment"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rose Daphnee Tchonkouang, Alexandre R. Lima, Andreia C. Quintino, Nathana L. Cristofoli, Margarida C. Vieira
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3227 (2023)
A variety of bioactive substances present in fruit- and vegetable-processed products have health-promoting properties. The consumption of nutrient-rich plant-based products is essential to address undernutrition and micronutrient deficiencies. Preser
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c992ce729c0941c9b8cabc5eddd2ac0a
Autor:
Sabrina Grando Cordeiro, Rafaela Ziem, Ytan Andreine Schweizer, Bruna Costa, Daniel Kuhn, Peterson Haas, Ani Caroline Weber, Daiane Heidrich, Eduardo Miranda Ethur, Clarice Steffens, Lucélia Hoehne
Publikováno v:
Water Science and Technology, Vol 84, Iss 2, Pp 374-383 (2021)
Cephalexin (CEX) is an antibiotic commonly used to treat bacterial infections in humans and animals. However, it is also a micropollutant. Thus, this study evaluated the degradation of CEX using ultraviolet irradiation (UV-C) and analyzed the by-prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1886d92d1e5940dc9c0eb99daf504178
Autor:
Florentina Gartmann, Julian Hügly, Nikita Krähenbühl, Nadine Brinkmann, Zala Schmautz, Theo H. M. Smits, Ranka Junge
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 6, p 1436 (2023)
Sustainable food production has become increasingly important. Soilless cultivation systems offer several advantages, such as water and nutrient use efficiency, and can be implemented where traditional agriculture is impossible. Bioponic systems use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a37beb386444b9e91dd896b4eb46384
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 12 (2022)
An increasing attention is being given to treat fruits with ultraviolet C (UV-C) irradiation to extend shelf-life, senescence, and protection from different diseases during storage. However, the detailed understanding of the pathways and key changes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a91ec14a20e94ecda69ba0eac2269bef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 10 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8a133a52f7e4904867a5e26270820b7