Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"UV-C LED"'
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 6 (2024)
ABSTRACT The growth of pathogenic bacteria in moist and wet surfaces and tubing of medically relevant devices results in serious infections in immunocompromised patients. In this study, we investigated and demonstrated the successful implementation o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/830e99fe7a11404c8e8ddb80742ab48a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
The main objective of this study was to investigate the effectiveness of ultraviolet light (UV-C) emitting diodes for the decontamination of stainless steel food contact surfaces. Listeria monocytogenes (ATCC 19115), Escherichia coli (ATCC 25922), an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c20d64b4619f419ea5051c603b755d0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 2, p 386 (2023)
Ultraviolet (UV)-C irradiation is a promising method for microbial eradication on surfaces. Major developments have taken place in UV-C light-emitting diodes (LEDs) technology. In this study, we examined the suitability of UV-C LED-based surface disi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41a7fb0391c940e6a3d2364ce5600df7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eduardo Flores Gallegos, Nivia Escalante-García, Daniel Alanis-Lumbreras, Rumen Ivanov-Tsonchev, Alfredo Lara-Herrera, Ernesto Olvera-Gonzalez
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3636 (2022)
Nowadays, lifestyle change is one of the problems of the new world economic order, and the procedures of feeding, purchasing, preparation, and the storage of food products, are forcing authorities to establish more rigorous methods concerning the con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcecd1f38b0e4b8d9b2c5ada7e3d79dc
Autor:
Francesco Palma, Giulia Baldelli, Giuditta Fiorella Schiavano, Giulia Amagliani, Mattia Paolo Aliano, Giorgio Brandi
Publikováno v:
Atmosphere, Vol 13, Iss 9, p 1411 (2022)
Background: The current COVID-19 pandemic has demonstrated the enormous importance of maintaining good hygienic conditions in everyday indoor environments for the prevention of infectious diseases. This includes sanitization methods capable of signif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7173495dc70f4ecf9202bfcee0fc48aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 2, p 352 (2022)
Legionella pneumophila (Lp) is an opportunistic pathogen that causes respiratory infections primarily through inhalation of contaminated aerosols. Lp can colonize premise plumbing systems due to favorable growth conditions (e.g., lower disinfectant r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba0f4383ee264eb58d451448339f3339