Zobrazeno 1 - 10
of 568
pro vyhledávání: '"UV–C irradiation"'
Autor:
Adityakrisna Yoshi Putra Wigianto, Megumi Watanabe, Yuki Iwawaki, Takaharu Goto, Tamaki Otsuki, Tetsuo Ichikawa
Publikováno v:
Hygiene, Vol 4, Iss 1, Pp 93-102 (2024)
This in vitro study aimed to confirm the effect of the additional features of Kirei Keep Light (KKL), a commercial UV-C irradiation system that was originally created for coating the surface of removable dentures with photoreactive 2-methacryloyloxye
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a25b8e62a1a04aa89bb2cc11864a81f7
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3504 (2024)
This study explores a new eco-friendly approach for developing bioactive gelatin films using UV-C irradiation-induced photo-crosslinking. Riboflavin, a food-grade photoinitiator, was selected at an optimal concentration of 1.25% (w/w) for crosslinkin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f174a10f05b74881803491f49bbdd2ab
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Mariculture wastewater poses environmental challenges due to pollution and eutrophication. Targeted cultivation of diatoms in wastewater can help alleviate these issues while generating beneficial algae biomass, however reliable operating methods are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44ca82a443224244b69b14df449d30b6
Autor:
Lázaro Adrián González-Fernández, Myriam Chems, Nahum Andrés Medellín-Castillo, Ventura Castillo-Ramos, Manuel Sánchez-Polo, Javier E. Vilasó-Cadre, Raúl Ocampo-Pérez
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 5, p 131 (2024)
This research delves deeply into the intricate degradation kinetics of triclosan, employing two distinct methodologies: UV and simulated solar irradiation. Through a comprehensive comparative analysis, the study endeavors to elucidate the efficacy of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dbd09d75e874812ac5949598433efa9
Publikováno v:
Agrointek, Vol 17, Iss 1, Pp 182-192 (2023)
Suweg (Amorphophallus campanulatus) is a tuber that has not to explored widely for its use. This study aimed to determine the effect of physical modification of UV-C and HMT on the characteristics of suweg flour. This study used a factorial design wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5f2dd16eebe40cfaed8ec348362975a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.