Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"UTAMI, TYAS"'
Publikováno v:
Trends in Sciences. Jan2025, Vol. 22 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Werdiningsih, Wiharyani1,2, Utami, Tyas1, Rahayu, Endang Sutriswati1, Setyaningsih, Widiastuti1 widiastuti.setyaningsih@ugm.ac.id
Publikováno v:
Trends in Sciences. Aug2024, Vol. 21 Issue 8, p1-16. 16p.
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology August 2023 51
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Autor:
Aziz, Fariz Nurmita1, Utami, Tyas1,2, Suroto, Dian Anggraini1,2, Yanti, Rini1, Rahayu, Endang Sutriswati1,2 endangsrahayu@ugm.ac.id
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2023, Vol. 41 Issue 3, p221-229. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 10, pp. 2267-2276.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2016-0519
Autor:
Utami, Tyas Budi, Masduki
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2886 Issue 1, p1-9, 9p
Autor:
Wattimury, Angelia, Suroto, Dian Anggraini, Utami, Tyas, Wikandari, Rachma, Rahayu, Endang Sutriswati
Publikováno v:
Indonesian Journal of Biotechnology; Vol 28, No 2 (2023); 102-111
The absence of transferable antibiotic resistance genes is required for the safety of commercial probiotics. Previous studies have found that antibiotic resistance genes on plasmids in Lactobacilli make them unsafe for food purposes due to the genes