Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"US-EPA PAH"'
Autor:
Snežana Škaljac, Ljiljana Petrović, Marija Jokanović, Tatjana Tasić, Maja Ivić, Vladimir Tomović, Predrag Ikonić, Branislav Šojić, Natalija Džinić, Biljana Škrbić
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 667-673 (2018)
The aim of this study was to determine the content of polycyclic aromatic hydrocarbons—PAHs (acenaphthylene, anthracene, fluorene, phenanthrene, pyrene, benz[a]anthracene, benzo[b]fluoranthene, benzo[k]fluoranthene, benzo[a]pyrene, chrysene, indeno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b358f46e655e49ba91b15663c2f2deed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.