Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"URIYO, MARIA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alemi, Farrokh, Uriyo, Maria
Publikováno v:
In Health Outcomes Research in Medicine 2011 2(2):e71-e78
Autor:
Uriyo, Maria Jr.
Nine 1B/1R translocated soft red winter wheat (SRWW) varieties and six non-1B/1R varieties from two crop years (1995-1996 and 1996-1997), grown in two Virginia locations (Warsaw and Blacksburg), were studied to evaluate the effects of the 1R rye chro
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/30452
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-32498-16139/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-32498-16139/
Autor:
Uriyo, Maria G
Publikováno v:
In Food Chemistry 2001 73(1):7-10
Autor:
URIYO, MARIA1 (AUTHOR), OTTO, EDWIN R.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Aug2005, Vol. 20 Issue 4, p332-346. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin Wang, Kuntz-Melcavage, Kara, Forrest, Christopher, Yanyan Lu, Piet, Leslie, Evans, Kathy, Uriyo, Maria, Sherry, Melissa, Richardson, Regina, Hawkins, Michelle, Neale, Donna
Publikováno v:
eGEMS (Generating Evidence & Methods to Improve Patient Outcomes); 2015, Vol. 3 Issue 1, p1-8, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uriyo, Maria
Publikováno v:
This resource online.
Thesis (M.S.)--Virginia Polytechnic Institute and State University, 1994.
Vita. Abstract. Includes bibliographical references (leaves 56-62). Also available via the Internet.
Vita. Abstract. Includes bibliographical references (leaves 56-62). Also available via the Internet.
Autor:
BARBEAU, WILLIAM E., GRIFFEY, CARL A., URIYO, MARIA G., HARRIS, CAROLYN H., JOHNSON, JANET M.
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 2001, Vol. 24 Issue 2, p127-139, 13p