Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"UPLC-MS analysis"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionBoletus bicolor (B. bicolor) mushrooms are widely consumed as a valuable medicinal and dietary ingredient in China, but the active ingredients of this mushroom and their extraction methods were not extensively studied.MethodsIn this paper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d24f623168864ea6975c9f9ee0eee019
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mosa E.O. Ahmed, Jeremiah Senabe, Ewura S. Yahaya, Gerda Fouche, Paul Steenkamp, Vanessa Steenkamp
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants for Economic Development, Vol 6, Iss 1, Pp e1-e7 (2022)
Background: Guiera senegalensis (Ghibaish) is a medicinal plant extensively used in central and west Africa for the management of various diseases. Aim: This study aimed to determine the antioxidant activity of the ethanol leaf extract of the plant.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90f6ab3d6f454a21a2fe930fa4a5c558
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 15, p 3316 (2020)
One-bead-one-compound peptide libraries, developed following the top-down experimental approach, have attracted great interest in the identification of potential ligands or active peptides. By exploiting a reverse experimental design approach based o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1adb53822bc74ce2b4f94905490a2da3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcello Iacomini, Arquimedes Paixão Santana-Filho, Lauro Mera de Souza, Philip A.J. Gorin, Nessana Dartora, Alice Teresa Valduga, Guilherme L. Sassaki
Publikováno v:
Food Chemistry. 129:1453-1461
Teas from Maté have been widely consumed for centuries in Brazil, Argentina, Paraguay, and Uruguay. We now determine how age, growth conditions and post-harvesting processes of leaves from Ilex paraguariensis affect the concentration of bioactive co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.