Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"UHT processing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1, Pp 840-845 (2019)
The increase in natural cheese production has brought issues related to ensuring the production of high-quality competitive products to the fore. The development of the cheese market requires constant improvement of the existing methods of production
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ffd5b61e5754fe68120803a471d1f85
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 1; Pages: 89
Faba bean (Vicia faba L.) protein is a new plant protein alternative source with high nutrient content especially protein and phenolic compounds. The present study investigated physicochemical properties, phenolic content, antioxidant potential, and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Celestino, Jaqueline de Almeida, Stephani, Rodrigo, Wolfschoon Pombo, Alan Frederick, Carvalho, Antônio Fernandes de, Perrone, Ítalo Tuler
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 14; e396101419411
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 14; e396101419411
Research, Society and Development; v. 10 n. 14; e396101419411
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 14; e396101419411
Research, Society and Development; v. 10 n. 14; e396101419411
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The purpose of this work was to study the influence of the upstream homogenization pressure (before heat treatment) on the stability of pasteurized whole milk when submitted to the alcohol test, aiming at UHT processing without the addition of stabil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8d4af45911a25789683902174e4e2367
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19411
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19411
Publikováno v:
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 13, Iss 1, Pp 86-96 (2002)
Chickpea liquid meal (CLM) is a new concept of a convenient liquid food. It is a complex colloidal system, which is composed of dehulled chickpea flour as the major ingredient and with the addition of other ingredients (protein, fat, sucrose, dried g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3193de3c3dd44ff9c6df74def83e8df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Krasnova, Daina Kārkliņa, Joerg-Thomas Moersel, Sasha Kuehn, Dalija Segliņa, Gaļina Zvaigzne
Publikováno v:
Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences, Vol 71, Iss 6, Pp 486-491 (2017)
Orange juices are an important source of bioactive compounds. Because of its unique combination of sensory attributes and nutritional value, orange juice is the world’s most popular fruit juice. Orange (Citrus sinensis) juice of Greek Navel variety
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.