Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"UFGT"'
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 6, Iss 2, Pp 180-187 (2023)
The Vitis vinifera L. UFGT gene is one of the diagnostically significant genes for genetic testing of technical grape varieties as well as wine materials and wines produced from them. The strategy for genetic identification of grape varieties and DNA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b82279301584ec596dad082a4d67778
Autor:
Meng Shi, Muhammad Moaaz Ali, Kaiwei Sun, Shaista Gull, Xiaobo Hu, Viola Kayima, Shifeng Cai, Youming Hou, Faxing Chen
Publikováno v:
Fruit Research, Vol 3, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Together with other polyphenols and flavonoids, anthocyanins have the capacity to serve as free radical scavengers against detrimental oxidants including reactive oxygen and nitrogen species. Moreover, the role of anthocyanin pigments as natural frui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c170a5f1043b4bbe8d36499340f2894d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Abstract Background Japanese apricot (Prunus mume Sieb. et Zucc.) is popular for both ornamental and processing value, fruit color affects the processing quality, and red pigmentation is the most obvious phenotype associated with fruit color variatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/745af15719c4484991149b0f8c673d58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Prickly ash peel is one of the eight major condiments in China and is widely used in cooking because of its unique fragrance and numbing taste. The color of prickly ash fruit is the most intuitive quality that affects consumer choice. However, the ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e883288a2dc4be5854eadb2da0050fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cells, Vol 10, Iss 10, p 2799 (2021)
Global warming has resulted in the loss of anthocyanin accumulation in berry skin. Sound stimulation can be used as a potential method for enhancing fruit color development since many plants recognize sound vibration as an external stimulus and alter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1615137de52a4f4e8906a5a8f9a4319c
Autor:
Meng Shi, Muhammad Moaaz Ali, Yinying He, Songfeng Ma, Hafiz Muhammad Rizwan, Qiang Yang, Binqi Li, Zhimin Lin, Faxing Chen
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 11, p 2240 (2021)
Flavonoids play a key role as a secondary antioxidant defense system against different biotic and abiotic stresses, and also act as coloring compounds in various fruiting plants. In this study, fruit samples of purple (Passiflora edulis f. edulis) an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e964f5c7b040479eb268f3930bb4dcc4