Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"UF-cheese"'
Publikováno v:
Phytomedicine Plus, Vol 4, Iss 3, Pp 100598- (2024)
Background: In recent years, there has been significant interest in using various plant-based phytochemicals with exceptional biological activities as nutraceuticals to prevent the development and advancement of diabetes mellitus and its severe conse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a9ac40a994a43e6842a9ea8d6254e46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tarek N. Soliman, Dina Mostafa Mohammed, Tamer M. El-Messery, Mostafa Elaaser, Ahmed A. Zaky, Jong-Bang Eun, Jae-Han Shim, Marwa M. El-Said
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Plant-derived phenolic compounds have numerous biological effects, including antioxidant, anti-inflammatory, and neuroprotective effects. However, their application is limited because they are degraded under environmental conditions. The aim of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a472b28b3d6643c08f44a2cc81674cb1
Publikováno v:
Journal of Food and Bioprocess Engineering, Vol 2, Iss 1, Pp 13-18 (2019)
In this study the rheological and textural properties of Iranian white cheese produced by ultrafiltration technique containing gum tragacanth and xanthan each in the range of 0-0.1%, and basil seed and linseed mucilage each in the range of 0-0.2% wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cff82a2ad915433db90d23d176f889e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marina Ivanovic, Nemanja Mirkovic, Milica Mirkovic, Jelena Miocinovic, Ana Radulovic, Tatjana Solevic Knudsen, Zorica Radulovic
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 7, p 1448 (2021)
Nowadays, consumers are interested in cheese produced without chemical additives or high-temperature treatments, among which, protective lactic acid bacteria (LAB) cultures could play a major role. In this study, the aims were to isolate, identify an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aabaee2061a642e08bc30981399e1f57