Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"UCHIYAMA, FUMIAKI"'
Autor:
Uchiyama, Fumiaki
Publikováno v:
中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要 = Proceeding of PAMD Institue of Nakamura Gakuen University. 10:1-4
This review describes a hypothesis that a mechanism of abscisic acid in animals by food intake is not through the systemic circulation of chemical compounds in foods,but chemical sensors outside the body.
Autor:
Ogata, Misato, Uchiyama, Fumiaki
Publikováno v:
中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要 = Proceedings of PAMD Institute of Nakamura Gakuen University. 9:1-6
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2005 99(5):448-456
Autor:
Ogata, Misato, Uchiyama, Fumiaki
Publikováno v:
中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要 = Proceedings of PAMD Institute of Nakamura Gakuen University. 8:1-9
The balance of lipid storage and utilization of lipids as a substrate of energy is maintained by complex biological signals. During nutrient-deficient condition or excess physical activity, fatty acids are produced through lipolysis of lipid droplets
Autor:
Ogata, Misato, Uchiyama, Fumiaki
Publikováno v:
中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要 = Proceedings of PAMD Institute of Nakamura Gakuen University. 6:1-11
(Abstract)Various chemical components are daily taken into human body from dietary foods and supplements and initiate to change gene expression for homeostasis or adaptation. EGR1(Early growth response protein 1) is a mammalian transcription factor e
Publikováno v:
中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要 = Proceedings of PAMD Institute of Nakamura Gakuen University. 1:11-22
(Abstract)Phage display is emerging as a promising strategy for the discovery of peptide ligands that are used for analytical tools, drug discovery, and target validations. Phage display technology can produce a huge number of peptides and generate n
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NIWA, MINEO, SATO, SUSUMU, SAITO, YOSHIMASA, UCHIYAMA, FUMIAKI, ONO, HIROKI, YAMASHITA, MITSUO, KITAGUCHI, TADASHI, SHIGA, YUMIKO, NOTANI, JOJI, YAMADA, HISASHI, ISHII, YOSHINORI, UEDA, IKUO, TAKAGI, YASUYUKI
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences; 1986, Vol. 469 Issue 1, p31-52, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ishii, Yoshinori, Saito, Yoshimasa, Sasaki, Hitoshi, Uchiyama, Fumiaki, Hayashi, Masako, Nakamura, Sachiko, Niwa, Mineo
Publikováno v:
In Journal of Fermentation and Bioengineering 1994 77(6):598-603