Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"U.S. Annapure"'
Autor:
B.B. Chaudhari, U.S. Annapure
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 2, Iss , Pp 100020- (2021)
Limonia acidissima L., locally known as “Kavat” is the major gum yielding plant of the Indian sub-continent; however, it is not yet explored commercially. This study explained the physio-chemical and functional properties of the L. acidissima L.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e89d7c69e4764b8d83ba0b03ae0de1d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vijayanand Adapa, Abdullah A. Al-Ghanayem, Mohammed S. Alhussaini, U.S. Annapure, Meghna Arya, Mehwish Aslam, Ashok Bankar, Naushin Bano, Aima Iram Batool, Amrik Bhattacharya, Agustín Castilla, Garima Chauhan, Luis Cobos-Puc, Marisol Cruz-Requena, Nivas M. Desai, Muhammad Farhan Ul Haque, Adriana Carolina Flores-Gallegos, Sonia Rodríguez Giordano, Anshu Gupta, Gabriela Irazoqui, Babu Joseph, Derya Kahveci, Funda Karbancioglu-Guler, Neveen M. Khalil, Bhargavi Kowligi, Mohammed Kuddus, Vikas Kumar, Asha Kumari, Wen-Jun Li, Kauser Abdulla Malik, Natesan Manoharan, Rosanna Mattossovich, Rosa Merlo, Tarek A.A. Moussa, Salma Mukhtar, Pushpa S. Murthy, Aysegul Mutlu-Ingok, Hayrunnisa Nadaroglu, Beraat Ozcelik, Sukanchan Palit, Mahima Pandey, Aparna Pathak, Smita Patil, Claudia Mariana Pérez-Juárez, Muhammed Seyid Polat, Paras Porwal, Nair Pratisha, K.K. Pulicherla, Govindan Nadar Rajivgandhi, Govindan Ramachandran, Pramod W. Ramteke, L.N. Ramya, Naeem Rashid, Muhammad Fayyaz ur Rehman, Raúl Rodríguez-Herrera, null Roohi, null Sabeel un Naeem, Aidé Sáenz-Galindo, Muhammad Sajed, Abeera Shaeer, Monica Sharma, Manisha Shinde, Shraddha Shinde, Prabhas Singh, Rachana Singh, S. Sridharan, Varun E., R.T.V. Vimala
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7f61e6c7065443aff51728d0a5989e66
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822945-3.09992-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822945-3.09992-9
Publikováno v:
International Journal of Gastronomy and Food Science. 30:100608
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.