Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"U.M, Dhanalekshmi"'
Publikováno v:
Dhaka University Journal of Pharmaceutical Sciences. 19:105-110
Omani (Dhofari) frankincense is world famous for its high quality and fragrance. The oleo-gum resin obtained from the tree of Omani species i.e., Boswellia sacra (local name: luban) is widely used by the natives. The aim of the study was to determine
Autor:
Hani Nasser Abdelhamid, Mohamed Abdel-Shafi Abdel-Samie, Galal Abdulla, Inobeme Abel, Sharjeel Abid, Noureddine Abidi, Adekoya Mathew Adefusika, Firoz Ahmed, Mohammad Boshir Ahmed, Mohammad Ali, Jahangir Alom, M. Tarik Arafat, Buket Arik, Cristina Busuioc, K. Chandrasekaran, Harsh Chaudhari, Iuliana Deleanu, N. Sri Durga Devi, U.M. Dhanalekshmi, Juliana Both Engel, Antonio Guerrero, Cui Haiying, Md. Saif Hasan, Md Tanjim Hossain, Tanveer Hussain, Gabriela Isopencu, Jitha S. Jayan, Mercedes Jiménez-Rosado, Kuruvilla Joseph, Lin Lin, Sumedha Liyanage, Cláudia Leites Luchese, Alexandra Mocanu, Md. Ibrahim H. Mondal, Maryam Moradi, Ahsan Nazir, Hadi Nur, Adetunji Charles Oluwaseun, Jorge Padrão, Prakash Parajuli, Shokoh Parham, Oana Cristina Parvulescu, Víctor Perez-Puyana, Cristian Raducanu, Shahnaz Rahimi, Md. Saifur Rahman, Ana Isabel Ribeiro, Alberto Romero, Derval dos Santos Rosa, José Fernando Rubio-Valle, Joykrisna Saha, Nabanita Saha, Nibedita Saha, Petr Sáha, Tomáš Sáha, Appukuttan Saritha, N. Selvasudha, M. Senthilkumar, A.S. Sethulekshmi, Xinyu Song, Alana Gabrieli Souza, Anicuta Stoica-Guzun, J. Pushpa Sweety, Imana Shahrin Tania, Isabel Cristina Tessaro, Gopika Venu, Anousheh Zargar Kharazi, Andrea Zille
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3461a810fcc9eb7c6266c4ae25646c9f
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821485-5.00026-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821485-5.00026-3
The high rate of industrialization and public transportation results in a massive spread of microbial infections throughout the country. Both natural and synthetic fibres are more likely to suffer from microbial attack utilizing dirt as a food source
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b673e654ea842aa5b87beb9681bd53d4
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821485-5.00001-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821485-5.00001-9
Autor:
Asma A. Al Balushi, Sumaiya I. Al Hosni, Aya R. Al Alawi, Eman H. Al Kiyumi, Shatha N. Al Hooti, U.M. Dhanalekshmi, Shah Alam Khan, Balqees S. Al Rashdi
Publikováno v:
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 33:102007
This preliminary study was undertaken to evaluate and compare the physicochemical properties, total phenolic content, total flavonoid content and in vitro antioxidant activity of 22 types of monofloral and heterofloral Omani honey. Total phenolic and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.