Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"U. Kidmose"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 30, Iss 1, Pp 100119- (2021)
Summary: Mussel meal is an alternative feed ingredient that can reduce the gap in available protein-rich feedstuff for organic layer hen diets. Mussel meal production requires high input of energy because of mussel deshelling. The production of musse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e03a535e31884a3b85b14641de84f8cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. R. Møller, Line Holler Mielby, Hanne Christine Bertram, Santosh Lamichhane, U. Kidmose, Christian Clement Yde, M. Hammershøj
Publikováno v:
Lamichhane, S, Yde, C C, Mielby, L H, Kidmose, U, Møller, J R, Hammershøj, M & Bertram, H C S 2015, High-Resolution Magic Angle Spinning Studies of Semi-Hard Danbo (30+) Cheese-Impact of Processing Condition and Relation to Sensory Perception . in Magnetic Resonance in Food Science : Defining Food by Magnetic Resonance . pp. 171-180 . https://doi.org/10.1039/9781782622741-00190
Danbo is a semi-hard, matured Danish cheese made from cow's milk, buffalo's milk, or their mixture. It is one of the most commonly consumed cheeses in Denmark. Due to the proclaimed health benefits of eating a low salt (NaCl) diet, WHO recommends con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::696351ebe2daaab95d23ecab07f589f3
https://pure.au.dk/portal/da/publications/highresolution-magic-angle-spinning-studies-of-semihard-danbo-30-cheeseimpact-of-processing-condition-and-relation-to-sensory-perception(f4ee35a2-0f48-4004-8370-a650b560b491).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/highresolution-magic-angle-spinning-studies-of-semihard-danbo-30-cheeseimpact-of-processing-condition-and-relation-to-sensory-perception(f4ee35a2-0f48-4004-8370-a650b560b491).html