Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"U. Köpke"'
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 58, Iss 9, Pp 424-428 (2012)
This study was undertaken in order to test whether the development of nodule density over the vegetation period is different in lucerne stands grown for 1, 2 or 3 years continuously. For rapidly assessing nodule density in the field, a modified profi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f452111afe44450bae06d74d396135d8
Autor:
Adrián Romaní Vázquez, U. Köpke, Ali Shaygan Nia, Valea Kim Wisniewski, Xinliang Feng, H. Meeuw, Martin R. Lohe, Bodo Fiedler
Publikováno v:
Production Engineering. 13:373-390
The new generation of three roll mills is able to monitor occurring process loads while dispersion. This paper focuses on the interpretation of the gathered data to find criteria quantifying the dispersion state online. The aim is process time reduct
Autor:
H. Meeuw, V. K. Wisniewski, U. Köpke, A. S. Nia, A. R. Vázquez, M. R. Lohe, X. Feng, B. Fiedler
Publikováno v:
Production Engineering
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Composites Science and Technology. 64:2363-2371
Nanocomposites consisting of double-wall carbon nanotubes (DWCNTs) and an epoxy matrix were produced by a standard calandering technique. A very good dispersion of both DWCNTs and carbon black (CB) in an epoxy resin could be observed. The investigati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
U, Köpke
Publikováno v:
Forum of nutrition. (57)
Nutritional quality is defined as the value of the product for the consumer's physical health, growth, development, reproduction and psychological or emotional well-being. This extended definition of nutritional quality can be divided into two terms.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.