Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"U. Henigman"'
Publikováno v:
Global NEST International Conference on Environmental Science & Technology.
Hospitals are faced with increasingly resistant strains of microorganisms. When it comes to disinfection, individual parts of electronic equipment of angiology diagnostics such as patient couches of computer tomography (CT) and magnetic resonance ima
Publikováno v:
Global NEST International Conference on Environmental Science & Technology.
Harvesting areas in Slovenia are monitored for contamination with E. coli as pollution indicator bacteria. According to contamination levels, areas are classified into A, B or C category. An A category means that there is less than 700 E. coli MPN/10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Craig Baker-Austin, B. Serbruyns, E. Strauch, William Keay, Donatella Ottaviani, Gwenola Hardouin, Stéphanie Copin, J.-P. Rosec, E. Gyurova, Rachel Hartnell, C. Blanco, Bertrand Lombard, S. Denayer, L. Stockley, Francesca Leoni, Kinga Wieczorek, M. Lopatek, Gergana Krumova-Valcheva, Dominique Hervio-Heath, A. Britova, F. Georgsson, Alexandre Leclercq, U. Henigman, P.H. in’t Veld, H. van den Berg
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
International Journal Of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier Science Bv), 2019-01, Vol. 288, P. 58-65
International Journal of Food Microbiology, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
International Journal Of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier Science Bv), 2019-01, Vol. 288, P. 58-65
International Journal of Food Microbiology, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
Globally, vibrios represent an important and well-established group of bacterial foodborne pathogens. The European Commission (EC) mandated the Comite de European Normalisation (CEN) to undertake work to provide validation data for 15 methods in micr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; Oct2019, Vol. 333 Issue 1, p1-1, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.