Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"U. Erle"'
Autor:
U Erle, H Schubert
Publikováno v:
Food Preservation Technology ISBN: 9781587160431
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a1851650efbdcf3a3f976a93b938ee41
https://doi.org/10.1201/9780429132216-18
https://doi.org/10.1201/9780429132216-18
Autor:
M. Benlloch-Tinoco, S.L. Birla, H. Bozkurt-Cekmer, C. Contreras, P.M. Davidson, L. Dorantes-Alvarez, U. Erle, V. Gaukel, R. Guzmán-Gerónimo, S. Isaksson, C. James, S.J. James, K. Knoerzer, K. Krishnaswamy, N. Martínez-Navarrete, V. Meda, V. Orsat, A. Ortiz-Moreno, M. Ozcelik, L. Parada-Dorantes, K. Petersen, K. Pitchai, G. Purnell, P.-A. Püschner, G.S.V. Raghavan, V. Raghavan, M. Regier, D. Rodrigo, S. Sahin, R. Schiffmann, H. Schubert, T. Siebert, R.A. Stanley, G. Sumnu, B. Wäppling Raaholt, E. Turabi Yolacaner
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a253a7a0f655aa8d93550bf539043118
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
Drying is among the oldest processing techniques for food, and its original purpose is to conserve perishable food in an edible state for a longer time. In addition, packaging, storing, handling, and transportation of dried goods are often easier and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::05a01b056fb5e30fbf90e72b68cc6b86
Publikováno v:
Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy. 39:167-177
Although microwave processes in the food industry such as microwave pasteurisation or microwave drying are already in use, most of their optimisation is still based on trial-and-error. To model these processes, knowledge of different physical propert
Publikováno v:
The Journal of microwave power and electromagnetic energy : a publication of the International Microwave Power Institute. 35(3)
Dielectric properties of water-in-oil emulsions, oil in water emulsions and limestone-in-water suspensions have been measured at 2.45 GHz by an open-ended coaxial-line probe. The results were compared to various equations for the dielectric propertie
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.